Repertoire voor zangseizoen  2017/2018

In de resterende maanden van  2018 zijn we aan de slag met  het Weihnachtsoratorium van Johan Sebastian Bach dat we in decemer 2018 zullen uitvoeren  (zie ook Concertagenda) Muziekboeken worden meestal centraal ingekocht, maar door de leden zelf betaald. Voor gasten/nieuwkomers zijn altijd een paar leenpartituren aanwezig. Indien nodig worden door de dirigent Oefen-CD's gemaakt die tegen betaling worden uitgereikt. Een aantal bekende werken is ook via internet in te studeren. U kunt oefenpartijen vinden op www.koorpartijen.nl . Zie ook Ledenpagina.
Enkhuizen
Oratoriumkoor Stem en Snaren
Ons koor repeteert wekelijks op woensdagavond in de Nutszaal in Enkhuizen onder leiding van Marcel Joosen en Alexander Koeznetsov. Aanvang 20:00 uur, einde 22:00 uur. U bent van harte welkom om eens sfeer te komen proeven Contact: Informatie@stemensnaren.nl  
Repetities  

De wekelijkse repetitie

Stem en Snaren repeteert iedere week op woensdag in de Nutszaal, achter de Hema in de Westerstraat,  Enkhuizen. De ingang van de zaal is aan de parkeerplaats Patershof. De muzikale leiding van het koor is in handen van Marcel Joosen (dirigent) en Alexander Koeznetsov (repetitor en begeleiding) De repetities beginnen om 20.00 uur.  Om 22.00 uur sluit Marcel de repetitie af. Om 21.00 is er een korte pauze waarvoor koffiediensten worden ingeroosterd. In de basisschoolvakanties is er geen repetitie.